402596.jpg

Tämän ohjeen löysin Pakkopullasta, kiitokset Anjalle! :) Hieman muuttelin aineksia sen mukaan mitä meiltä löytyi, alkuperäisen ohjeen voi käydä katsomassa linkin takaa.


Tämä oli jotenkin hassulla tavalla tosi hyvää! Suosittelen kyllä kokeilemaan jos haluaa syödä välillä erilaista ruokaa.

Ainekset:


400 g pehmeän pippurisesti marinoituja broilerin fileesuikaleita


2 rkl juoksevaa margariinia


2 rkl vehnäjauhoja


3 dl vettä


2 tl kanafondia


½ sitruunan mehu ja raastettu kuori


2,5 dl kevyttä ruokakermaa (4 %)


2 rkl juoksevaa margariinia


½ tl suolaa


1 tl sokeria

Paista broilerinsuikaleet ja jätä sivuun odottamaan. Laita rasva pannulle ja lisää jauhot. Pyörittele sekaisin. Lisää kylmä vesi ja sekoita huolellisesti. Lisää kanafondi. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Lisää sitruunan mehu, kuori ja ruokakerma. Keitä muutama minuutti miedolla lämmöllä. Lisää joukkoon toinen rasvaerä ja sekoita hyvin. Lopuksi lisää joukkoon ruskistetut broileripalat ja mausta suolalla ja sokerilla. Anna hautua muutama minuutti. Tarjoa nauhapastan kera.