704691.jpg

Ainekset:


n. 1,5 kg perunoita


Kevytmaitoa


3 valkosipulin kynttä


1 pss pakastepinaattia


100 g Oivariinia tai voita


Suolaa tai aromisuolaa

Kuori ja puolita perunat, keitä kypsiksi. Sulata Oivariini pienessä kattilassa, lisää joukkoon pinaatti. Kuori ja viipaloi valkosipulin kynnet, lisää kattilaan. Kiehauta seosta parin minuutin ajan. Muussaa perunat survimella, kaada pinaatti-Oivariiniseos sekä maitoa mukaan sen verran, että koostumus on sopivan pehmeä. Sekoittele tasaiseksi, mausta suolalla tai aromisuolalla.

Yleensä tulee aina tehtyä ihan tavallista perunamuusia, nyt halusin kokeilla jotain erilaista. Ensin ajattelin laittaa vain pinaattia, mutta yhtäkkiä tulikin mieleen kokeilla mukaan myös valkosipulia. Tykkäsimme tosi paljon tästä versiosta, kannattaa kokeilla jos kaipaa vaihtelua! Muusia syötiin kuvassa näkyvien tulisten mozzarellapyöryköiden kanssa.