En ole taas moneen päivään ehtinyt blogiani päivittämään, ja nyt kun pitkästä aikaa pääsin kommentteja lukemaan, löytyi Vilijaanalta minulle tällainen:

827348.jpg
KIITOS!

Haluan edelleen lähettää nämä terveiset eteenpäin (ja vähän takaisinkin). Nimittäin Vilijaana, vaikka oletkin jo tämän saanut, haluan että tiedät myös minun arvostavan ystävyyttäsi ja ystävällisyyttäsi! Sinun blogissasi käydessä tulee aina hyvälle mielelle. On ihanaa, miten joku jaksaa aina olla niin positiivinen ja kannustava toisia kohtaan. Olet myös ihailtavan ahkera jättämään kommentteja käynneistäsi, niitä on ihana lukea.

Lisäksi haluan mainita nimeltä blogiystäväni Kmsu:n, jonka kanssa meitä yhdistää ruoanlaiton ja bloggaamisen lisäksi myös koirat, askartelu ja minun loppumaton ihailuni Kmsu:n kaunista pihaa kohtaan :D

...sekä Julien, joka todella ahkerasti päivittää blogiaan, on kaikille ystävällinen ja jaksaa myös usein hyväntuuliseen tapaansa kommentoida toisten postauksia.

Montaa muutakin voisin blogiystäväkseni sanoa, mutta tässä muutama maininta. Haluan samalla myös kiittää kaikkia, jotka blogissani käyvät, vakkareita ja satunnaisia vierailijoita. Ihanaa, että laitatte kävijälaskurini raksuttamaan!