1124248.jpg

Ainekset:


12-16 palaa isoa ruispaahtoleipää


Maitoa kostutukseen


1 sipuli


2 maustekurkkua


1 pkt aurinkokuivattu tomaatti-tuorejuustoa


250 g kinkkua

 


Leikkaa paahtoleivistä ohuesti kuoret pois/tasoita sivut. Lado leivät leivinpaperille neliön muotoon vieri viereen. Kostuta reilusti maidolla. Pilko täytteen ainekset tasaiseksi silpuksi ja sekoita tuorejuustoon. Jokunen siivu kinkkua kannattaa jättää koristelua odottamaan. Levitä täyte leipien päälle. Anna levyn tekeytyä hetki jotta paahtoleipä ei murru, sitten rullaa leivinpaperin avulla kääretorttumaiseksi rullaksi. Kääri tuorekelmuun ja anna maustua jääkaapissa yön yli.

Pinnalle:


1 pkt (maustamatonta) tuorejuustoa


3 rkl majoneesia


2 tl hunaja dijon-sinappia


Kinkkua


Kirsikkatomaattia


Rucolaa

Sekoita tuorejuusto, majoneesi ja sinappi tasaiseksi tahnaksi. Jos jää liian paksuksi, notkista tilkalla maitoa niin että saat kuorrutteen hyvin levitettyä rullan pinnalle. Koristele haluamallasi tavalla.