Ainekset:
300-400 g porsaanfileetä
3 valkosipulin kynttä
1 pss Findus herkkusieniä ja vihreitä valkosipulin versoja-kasvisseosta
½ kiinankaali
1 tuore chili
1½ dl ananasmehua
½ lihaliemikuutio
Soijakastiketta
1 tl raastettua inkivääriä
Pilko possunfileet paloiksi tai käytä valmiita suikaleita. Paista korkeareunaisessa pannussa kypsäksi. Lisää pannulle öljyä ja pakastekasvikset sekä murskattu tai viipaloitu valkosipuli. Kypsennä reilu 5 minuuttia ja lisää silputtu kiinankaali, chili sekä mausteet. Sekoita ja anna kiehua kunnes kasvikset ovat sopivan kypsiä (joitakin minuutteja). Ylikypsentäminen vie kasviksista värin ja tekee kiinankaalista ”mössöä”. Tarkista maku, liemi saa olla hieman tulistakin, ja tarjoa vaikka riisin kera.
Kommentit