1309371.jpg

Ainekset:


400 g jauhelihaa


½ pss tummaa pastaa


~1 ½ l vettä


2 lihaliemikuutiota


1 pss keittojuureksia


500 g chilimaustettua tomaattimurskaa


Mustapippuria


Oreganoa


(Suolaa)

 

Laita pasta kiehumaan veteen, johon olet lisännyt lihaliemikuutiot. Ruskista jauheliha pannulla kypsäksi. Kun pasta on puolikypsää, lisää joukkoon keittojuurekset sekä tomaattimurska ja anna kiehua 5-10 minuuttia. Lisää jauheliha ja tarvittaessa vettä, mausta hyvin. Anna kiehahtaa vielä jotakin minuutteja.

Meillä on viime aikoina syöty tällaisia helppoja ja nopeita ruokia. Tämäkin valmistuu parissakymmenessä minuutissa vaivatta.  Keiton lisukkeeksi leikkasin vaaleasta leivästä siivuja, sipaisin oliiviöljyä pintaan ja ripottelin päälle valkosipulia ja parmesanmurua. Muutama minuutti kuumassa uunissa, jotta leivät saivat rapeutta ja sitten lämpimänä pöytään. Hyvää oli :)