1388552.jpg

Tarvikkeet:


1 katelautanen


1 pkt vaippoja (n. 27 kpl)


Kumilenkkejä


1 vauvan pyyhe


Noin 2 metriä leveää koristenauhaa


Silkkikukkia, paperinarua tms. koristeeksi


Sellofaania

1388515.jpg

Rullaa vaippoja kuvan mukaisesti pohjakerrosta varten ja kiinnitä kukin vaippa kumilenkillä. Asettele rullat katelautaselle ja kiinnitä vielä yhdellä pitkällä kumilenkillä yhteen. 


1388526.jpg

Kakun ”täytteeksi” voi yllätykseksi laittaa esimerkiksi pyyhkeen vauvaa varten, minä käytin tällaista huppupyyhettä. Toki keskiosankin voi tehdä myös kokonaan vaipoista tai piilottaa keskelle vaikkapa tuttipullon.

1388533.jpg

Rullaa pyyhe sopivan kokoiseksi ja kiedo ympärille vaippoja vaikkapa näin. Kiinnitä kumilenkillä.

1388541.jpg

Tee 1. kerroksen tapaan vaipoista rullia joista kokoat päällimmäisen kerroksen, jälleen kiinnitä kaikki yhteen isommalla kumilenkillä.

1388548.jpg

Peitä kiinnityskumilenkit leveällä koristenauhalla. Minä kiinnitin ylempien kerrosten nauhat kakun takaa teipillä ja tein rusetin vain alakerrokseen. Koristele kukilla ja tee paperinarusta lehdet. Päälle voi laittaa myös esimerkiksi pienen pehmolelun koristeeksi, minä käytin nyt vain kukkasia. Kaikki koristukset tietysti kannattaa valita sen mukaan, kumpaa sukupuolta vauva on, tästä ei liene vaikea arvata että kakku meni pienen prinsessan vanhemmille :)

Lopuksi koko komeuden voi kääräistä sellofaanipakettiin. On taatusti erilainen lahja eikä jää käyttämättömänä nurkkiin pölyttymään. Huomautus! Ei syötäväksi! ;)