1801831.jpg

Rahkavoitaikina:

250 g maitorahkaa
250 g voita
4 dl vehnäjauhoja

Sekoita taikinan aineet keskenäät tasaiseksi. Anna taikinan jähmettyä jääkaapissa vähintään puoli tuntia.

Täyte:
1 pkt fetajuustoa
1 dl vihreitä oliiviviipaleita
1 dl pilkottuja aurinkokuivattuja tomaatteja

Murskaa fetajuusto haarukalla ja sekoita kaikki aineet keskenään. Kauli taikina ohueksi levyksi ja ota muotilla taikinasta pyöreitä paloja. Laita pyörylän toiseen päähän täytettä ja painele reunat yhteen. Voitele munalla. Paista 225 asteessa kunnes ovat kauniin ruskeita (en katsonut aikaa, varmaan jotain 10-15 minuuttia).

Näitä tein jo aikaa sitten vauvan ristiäisiin tarjottavaksi. Tein "suupalan" kokoisia, pieniä pasteijoita koska täyte on aika voimakkaan makuista ja suolaista. Hyvin maistuivat, vieraillekin! :)