1928928.jpg

Ainekset:
1 ruukku rucolaa
n. 350 g marinoimattomia broilerin fileesuikaleita
1 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
2 rkl balsamiviinietikkaa
300 g tagliatellea
2 rkl oliiviöljyä
125 g sinihomejuustoa

Huuhdo ja valuta rucola. Revi lehdet 2-3 osaan. Paista broilerisuikaleet, mausta suolalla,  pippurilla ja balsamiviinietikalla. Leikkaa sinihomejuusto ohuiksi viipaleiksi. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Siivilöi nopeasti pastasta keitinvesi, kaada takaisin kattilaan ja mausta oliiviöljyllä.Lado puolet kuumasta pastasta, sinihomejuustoviipaleista, kuumennetuista broilerisuikaleista ja rucolasta kerroksittain lämmitettyyn, laakeaan tarjoilukulhoon. Tee lopuista aineksista uudet kerrokset, mutta jätä hiukan pastaa päälle. Mausta pippurilla. Peitä kulho kannella hetkeksi, jotta juusto pehmenee ainesten lämmössä ja maustaa pastaa.

Tässäpä taas ihana makuelämys Pirkan arkistoista. Tämä oli ehdottomasti parasta pastaa, mitä olen koskaan tehnyt. Aurajuuston ja rucolan ystävien kannattaa todellakin testata tämä ohje!

1928936.jpg

Muistattehan myös, että ARVONTAAN voi edelleen osallistua!