Ainekset:
600 g karjalanpaistilihoja
2-3 porkkanaa
2-3 sipulia
Kiehuvaa vettä
3 laakerinlehteä
Timjamia
Valkopippuria
Suolaa
300 g leipäjuustoa

Laita karjalanpaistilihat uuninkestävään pataan. Kuori ja pilko isohkoiksi paloiksi porkkanat ja sipulit, lisää pataan. Kaada päälle kiehuvaa vettä niin, että ainekset peittyvät. Heitä joukkoon mausteet ja paista ensin puolisen tuntia 225 asteessa. Laske lämpö 175 asteeseen, peitä astia kannella tai foliolla ja anna hautua vähintään 2 tuntia, mielellään pitempäänkin. Tarkista maku, lisää tarvittaessa mausteita. Juuri ennen tarjoilua lisää kuumaan ruokaan pilkottu leipäjuusto. Tarjoa esim. perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Pahoittelen ylipitkäksi venynyttä päivitystaukoa. Aika tuntuu välillä vaan menevän niin hurjaa vauhtia tuon pienokaisen kanssa... Yritän ryhdistäytyä tämän blogin suhteen ja päivitellä taas vähän useammin. Täällä siis edelleen ollaan!