Ainekset:
Ruodoton, nahallinen lohifilee
Sitruunapippuria
Suolaa
Oliiviöljyä

Tee lohifileestä medaljonkeja seuraavasti: aloita fileen reunasta leikkaamalla 2-3 cm päähän viilto nahkaan saakka. Tee seuraavat viillot tasaisin välein niin, että joka toinen viilto irroittaa palan fileestä, joka toinen ulottuu nahkaan saakka. Käännä palat auki, nahkapuolet vastakkain. Mausta pippurilla ja suolalla. Paista oliiviöljyssä pannulla avonainen puoli ensin alaspäin, jotta medaljonki pysyy koossa. Paistoajaksi riittää muutama minuutti per puoli. Tarjoa heti haluamiesi lisukkeiden kera.

Meillä kalan kanssa syötiin pinaatti-tuorepastaa, joka oli keitetty ohjeen mukaan. Sitten pilkoimme 4 valkosipulin kynttä, kuumensimme oliiviöljyä samalla pannulla jolla kalat oli paistettu ja kuullotimme valkosipuleita hetken öljyssä. Pasta kaadettiin joukkoon ja sekoitettiin. Oli hyvää :) Kuvan ruusukaalit olivat hitusen liian vahvoja tällaisen ruoan kaveriksi, mutta muutakaan ei sillä kertaa sattunut jääkaapista löytymään...