Ainekset:
Ohuita broilerin fileeleikkeitä
Aurajuustoa
Pekonia
Mustapippuria

Leikkaa aurajuustosta haluamasi kokoisia paloja. Ripsauta jokaisen broilerileikkeen päälle hieman pippuria (ja halutessasi suolaa, etenkin jos käytät vain vähän aurajuustoa). Laita juustopalat broilerin päälle, rullaa ja kiedo jokaisen rullan ympäri viipale pekonia. Tarvittaessa kiinnitä rullat cocktailtikuilla. Aseta uunivuokaan ja paista 225 asteessa fileen paksuudesta riippuen noin 30 minuuttia/kunnes ovat kypsiä. Minä pidin viimeiset minuutit grillivastusta päällä, jotta pekoni sai kunnolla väriä pintaan.

Meillä näiden kanssa syötiin salaattia ja tuorepastaa, jonka mausteeksi paistoin silputut, broilereista yli jääneet pekoninpalat ja sipulia. Pastat heitin keittämisen jälkeen pannulle pekonin ja sipulin kanssa ja pyöräytin maut sekaisin. Nam! Aurajuuston kaveriksi broilerin täytteeseen sopisi hyvin myös tuoreet yrtit tai esimerkiksi pari lehteä rucolaa. Hyvää oli kuitenkin myös näin simppeleillä aineksilla!