Pohja:
125 g voita
3 dl vehnäjauhoja
2-3 rkl kylmää vettä

Nypi rasva ja jauhot sekaisin. Lisää vesi, sekoita tasaiseksi. Levittele pohja piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Täyte:
1/2 l suppilovahveroita
2 sipulia
Nokare voita
Suolaa
Mustapippuria
Persiljaa
Aurajuustoa
3 munaa
2 1/2 dl ruokakermaa
1 dl juustoraastetta

Silppua sienet ja sipulit. Paista voissa pannulla kypsiksi, mausta suolalla, pippurilla ja ripauksella kuivattua persiljaa. Ripottele seos pohjan päälle ja murenna joukkoon makusi mukaan aurajuustoa. Sekoita munat ja maito (tähänkin voit halutessasi laittaa mausteeksi suolaa ja pippuria), kaada täytteen päälle. Ripottele päälle juustoraaste ja paista 200 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Tarjoa lämpimänä.