50 kpl

50 g maissilastuja murskattuna
1 1/2 dl tomaattimehua
800 g naudan jauhelihaa
2 kpl munaa
3 kpl valkosipulinkynttä
1/2 tl suolaa
2 dl tuoretta korianteria

Sekoita murskatut nachot ja tomaattimehu. Anna seistä 5 minuuttia. Sekoita joukkoon jauheliha, munat, kuoritut hienonnetut valkosipulit, suola ja hienonnettu korianteri. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Pyörittele taikinasta lihapullia ja nosta leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.



Tässä jälleen Maku-lehden mainio resepti. Nämä lihapullat sopivat erityisen hyvin illanistujaisnaposteluun, joko dippikastikkeen kanssa tai vaikkapa cocktailtikkuihin juuston ja kasvisten kanssa kuten minä niitä käytin. Nam!