Pohja:
200 g Rainbow'n tummia täytekeksejä muruina tai muita tummia keksejä
75 g margariinia tai voita sulatettuna
2 rkl kahvia tai maitoa

Täyte:
2,5 dl Flora vispiä tai muuta kermaa
1 levy valkosuklaata (130 g)
250 g maitorahkaa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
4 liivatetta
2 rkl sitruunamehua
1,5 isoa Daimia murustettuna

Sekoita keksinmurut, sulatettu rasva ja kahvi tai maito. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka. Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja Daimmurut. Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki. Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele Daimmuruilla tai suklaarouheella.

-------------------------------------------------------------------------

Tämä ohje on ollut kokeilussa jo aikaa sitten, mutta jäänyt postaamatta. Kiitos ohjeesta kuuluu Hellapoliisille, jonka kautta tämä kakku on päätynyt jo varmasti monen minunkin blogiani seuraavan pöytään. Kakku on aika pieni, tehty muistaakseni noin 18 cm vuokaan. Tästä riittää kuitenkin syötävää yllättävän monelle, sen verran makeaa herkkua tämä on.