461127.jpg

Ainekset:


500g porsaan sisäfileepihvejä


Tilkkanen vettä


2,5 dl kevyttä ruokakermaa (4 %)


1,5-2 rkl sinappia


¼ dl soijakastiketta


½ tl pippurisekoitusta

Leikkaa pihveistä sopivankokoisia paloja ja paista ne kuumalla pannulla nopeasti kypsiksi. Siirrä lihat hetkeksi pois pannulta ja pyöräytä kaikki aromit vesitilkan kanssa kastikkeeseen mukaan. Kaada pannulle kerma ja mausta se sinapilla, soijalla ja pippurilla, anna kiehahtaa. Lisää possunpalat kastikkeeseen ja anna kiehua pari minuuttia. Meillä tätä syötiin riisin ja kasvissekoituksen kanssa.

Tämän ohjeen löysin Makuhetkiä-blogista ja uskaltauduin kokeilemaan, vaikka itse en mikään suuri sinapin ystävä olekaan. Tuli kyllä tosi hyvää, kiitokset Katelle ohjeesta!