484217.jpg

Pohja:


2 keitettyä perunaa


150 g juoksevaa margariinia


½ tl suolaa


2,5 dl vehnäjauhoja

Raasta perunat karkeaksi raasteeksi ja sekoita joukkoon muut aineet. Taputtele pohja piirakkavuoan pohjalle ja reunoille ja esipaista sitä 5-7 minuuttia 200 asteessa.

 

Täyte:


200 g jauhelihaa


1 pkt pekonikuutioita


1 iso sipuli


1 prk raejuustoa


1 punainen chili


2 dl maitoa


2 munaa


Ripaus suolaa


Pinnalle juustoraastetta

 

Paista pannulla kypsiksi jauheliha, pekoni ja silputtu sipuli. Poista chilistä siemenet ja pilko joukkoon. Sekoita toisessa astiassa keskenään munat, maito ja raejuusto, lisää lihaseos mukaan. Mausta suolalla. Kaada täyte esipaistetulle pohjalle ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista edelleen 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes täyte on hyytynyt ja pinta saanut kauniin värin.

Tämä piiras on tehty vähän sillä periaatteella, että laitetaan mitä kaapista sattuu löytymään. Lopputulos oli tosi mehevä ja hyvä, tätä kelpaa tarjota vieraillekin!