Ainekset:
1 kesäkurpitsa
2-3 paprikaa
400g naudan jauhelihaa
Suolaa
Pippurisekoitusta
Ripaus chilimaustetta
100g kevyttä valkosipulituorejuustoa
1 iso sipuli
Juustoraastetta
Halkaise kesäkurpitsa ja koverra siemenet lusikalla pois. Halkaise myös pestyt paprikat ja poista siemenet. Pilko sipuli ja kesäkurpitsan sisukset pienemmiksi ja paista jauhelihan kanssa pannulla kypsäksi, lisää mausteet. Sekoita joukkoon tuorejuusto sekä 1-1,5 dl juustoraastetta sitomaan täytettä. Ripottele kesäkurpitsan pinnalle ensin suolaa ja sen jälkeen täytä kasvikset jauhelihaseoksella. Päälle vielä juustoraastetta ja sitten uuniin 200 asteeseen noin 20 minuutiksi, kunnes pinta on saanut kauniin värin. Tarjoa keitetyn riisin tai vaikka paistettujen bataattien kanssa.
Kommentit