525998.jpg

Ainekset:


1 kesäkurpitsa


2-3 paprikaa


400g naudan jauhelihaa


Suolaa


Pippurisekoitusta


Ripaus chilimaustetta


100g kevyttä valkosipulituorejuustoa


1 iso sipuli


Juustoraastetta

Halkaise kesäkurpitsa ja koverra siemenet lusikalla pois. Halkaise myös pestyt paprikat ja poista siemenet. Pilko sipuli ja kesäkurpitsan sisukset pienemmiksi ja paista jauhelihan kanssa pannulla kypsäksi, lisää mausteet. Sekoita joukkoon tuorejuusto sekä 1-1,5 dl juustoraastetta sitomaan täytettä.  Ripottele kesäkurpitsan pinnalle ensin suolaa ja sen jälkeen täytä kasvikset jauhelihaseoksella. Päälle vielä juustoraastetta ja sitten uuniin 200 asteeseen noin 20 minuutiksi, kunnes pinta on saanut kauniin värin. Tarjoa keitetyn riisin tai vaikka paistettujen bataattien kanssa.