(4 annosta)
Ainekset:
4 isoa sämpylää
Oliiviöljyä
Pestokastiketta
2 tomaattia
1 nippu rucolaa
Pala chevrejuustoa
Halkaise sämpylät. Paista niihin rapea sisäpinta oliiviöljyssä paistinpannulla. Sipaise pestokastiketta sämpylän alapuoliskolle ja lado päälle kunnon kerros rucolaa. Viipaloi tomaatit ja laita salaatin päälle 3 siivua per sämpylä. Leikkaa chevrejuustosta noin sentin paksuisia viipaleita ja asettele viipaleet leiville. Levitä juuston päälle vielä 1-2 teelusikallista pestoa ja sitten vain kansi kiinni ja tarjolle.
Pakko laittaa vielä tähän alle... mies katseli kun kuvailin näitä chevrejuustoleipiä illalla, ja aamulla oli sitten kuvannut omat leipänsä minun kuvasarjani jatkoksi :D
Aineksina taisi olla ihan vaaleaa leipää, Lahden leipälevitettä sekä kinkkua. Valmistusohjetta ei taida tarvita laittaa :)
Kommentit