349389.jpg

1 annos

 

Ainekset:


½ prk herkkusieniä


1 pieni sipuli renkaina


2 munaa


2 rkl maitoa


suolaa


mustapippuria


basilikaa

Paista sipulia ja herkkusieniä rasvassa pannulla muutama minuutti. Sekoita vatkaamatta munat, maito ja mausteet ja kaada seos pannulle. Tässä vaiheessa kannattaa pienentää lämpöä, jottei alapuoli pala ja pinta jää raa’aksi (kuvassa oleva munakas ehti päästä jo liian tummaksi). Anna siis munakkaan paistua kärsivällisesti miedolla lämmöllä niin, että se on keskustaa myöten hyytynyt. Käännä munakas sitten kaksinkerroin ja liu’uta varovasti pannulta lautaselle. Halutessasi voit ripotella pinnalle juustoraastetta.

Tähän olisi käynyt mainiosti myös tomaatti, mutta sitä ei sattunut tällä kertaa olemaan.