Pohja:
150g margariinia
3 dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
1 dl juustoraastetta
2 rkl kylmää vettä
Sekoita jauhot ja suola, nypi margariinin joukkoon. Lisää juustoraaste ja lopuksi vesi. Sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa noin 10 minuuttia 225 asteessa, valmista sillä aikaa täyte.
Täyte:
1 prk tonnikalaa paloina vedessä
2 dl ranskankermaa tai kermaviiliä
1 prk raejuustoa
2 dl juustoraastetta
1 iso sipuli
2 munaa
Basilikaa
Mustapippuria
Suolaa
Ripaus sokeria
Kirsikkatomaatteja
Hienonna sipuli, sekoita täytteen ainekset keskenään ja mausta seos. Kaada täyte esipaistetulle pohjalle ja asettele halkaistut kirsikkatomaatit leikkauspinta ylöspäin sen päälle. Paista vielä noin 20 minuuttia. Koristele tuoreilla basilikanlehdillä.
Kommentit