381069.jpg

Ainekset:


Pullaviipaleita tai ranskanleipää


Maitoa


1 muna


Sokeria


(Vaniljasokeria)


(Kanelia)


Paistamiseen margariinia tai voita

Sekoita syvällä lautasella maito, muna ja sokeri sekä muut mausteet (etenkin jos käytät ranskanleipää, itse tein kanelipullapitkosta niin laitoin vain sokeria). Kostuta pulla- tai leipäviipaleet molemmin puolin liemessä ja paista kullanruskeiksi rasvassa pannulla. Tarjoa hillon, kermavaahdon, jäätelön tms. kanssa.

Käytin viime viikonloppuna pakastimesta löytyneen pullapitkon jämän köyhiin ritareihin, kun kaapit ammottivat tyhjyyttään ja jotain hyvää teki mieli :) Lopputulos oli siinäkin mielessä aika köyhä, ettei kermavaahtoa tai jäätelöäkään sattunut olemaan, mutta hyvin tekivät kauppansa pelkän hillonkin kera.