Katariina oli haastanut minut mukaan kertomaan 6 omituista asiaa itsestäni. Mietiskelin puoliääneen niitä, jolloin ukkokultani ystävällisesti tuli avukseni ja luetteli vaikka kuinka monta ”omituisuutta” jotka eivät edes tulleet mieleeni kun minusta ovat ihan normaalia elämää :D  Tässä nyt joitakin poimintoja:


 

  1. Tykkään vaihdella järjestystä kotona. Haluaisin oikein ison asunnon ja paljon huonekaluja joita sitten siirrellä paikasta toiseen :) Saatan hyvinkin käyttää huomattavasti aikaa huonekalujen siirtelyyn ja lopulta päättää, että alkuperäinen järjestys olikin paras. Uudet verhot tai viherkasvi ovat minusta oikein hyviä syitä laittaa koko asunnon järjestys uusiksi.

     

  1. Kun viikkaan pyykkiä, taittelen miehen vaatteet nätisti ja laitan ne säntillisiin pinoihin kaappiin. Omat vaatteeni viikkaan sinnepäin ja työnnän kaappiin sinne, minne sattuu sopimaan. Kuten arvata saattaa, vaatekaappini ei ole siis kovin siisti…

  1. Tykkään lukemisesta (mikä ei onneksi ole omituista). Jostain ihmeen syystä lainaan kirjastosta ja luen nykyisin vain ruotsalaisia dekkareita. Yritän kyllä katsella muitakin kirjoja, mutta kotiin kulkeutuu vain dekkareita, ja nimenomaan ruotsalaisia (suomennettuina sentään). Tätä innostusta on kestänyt jo yli vuoden.

     

  1. Leikkaan saksilla kaikkea mahdollista. En tietenkään tuhoamistarkoituksessa, vaan tarpeen mukaan :) Lähinnä keittiössä hääräilyni kummastuttaa toisia, minusta on vaan tosi kätevää silputa yrtit, kinkut, pitsat, pannukakut jne. saksilla veitsen sijaan.

  1. Nukun joka toinen yö yöpaita nurinpäin päälläni. Tämä on omituista, tiedän. Perustelen sen sillä, ettei yöllä ole väliä miten päin paita on, koska kukaan ei sitä näe kun yöllä ollaan silmät kiinni. Toisekseen on kätevää riisua paita aamulla niin, että se kääntyy nurinpäin. Jos puen sen sitten illalla päälle nurin, se seuraavana aamuna kääntyy oikeinpäin. Mies välillä naureskelee tälle ja sanoo, että ”nuttu nurin, onni oikein”. :)

     

  1. Olen hirveän pihi, jos on tarkoitus tuhlata rahaa vain minuun itseeni. En millään raaskisi tilata jotain lehden vuosikertaa tai ostaa uutta takkia, mutta yhteisiin asioihin tai läheisteni hyväksi olen aina valmis sijoittamaan viimeisetkin pennoseni.

Tämä haaste on varmaan kiertänyt jo liki kaikki blogit joita seurailen, joten haastankin kaikki tähän saakka lukeneet jättämään alle kommentin käynnistään sivuillani!

Ruokajuttujakin on toivottavasti jo lähiaikoina tulossa. Olen tosiaan viettänyt ”onnistuneesti” koko hiihtoloman kovassa flunssassa, joten ruoka ei ole oikein houkuttanut. Nyt näyttää sentään, että kuumeesta on päästy, mutta muuten olo on niin tukkoinen että makuaistikin on ihan hukassa toistaiseksi. Laitan kuitenkin lähiaikoina ainakin pari varastossa olevaa ohjetta tänne, ettei ihan hiljaiseloksi menisi.