476440.jpg

Ainekset:


Kaupan valmiita, maustamattomia naudan kokolihapihvejä


Öljyä


Mustapippuria


Hienokiteistä merisuolaa

Valmista ensin kaikki lisukkeet mitä aiot pihvien kanssa tarjota. Meillä syötiin "helppoa ruokaa", eli paistoin valmiita tikkuperunoita ja kasviksina Amerikansekoitusta. Ota pihvit huoneenlämpöön jonkin aikaa ennen paistamista. Hakkaa tarvittaessa lihanuijalla molemmin puolin. Kuumenna pannu hyvin ja kaada siihen tilkka öljyä. Laita 1-2 pihviä kerrallaan paistumaan, ripottele pinnalle pippuria. Heti kun neste alkaa nousta pihvin pintaan, käännä pihvi. Ripottele myös tälle puolelle pippuria. Kun ensimmäiset pisarat punertavaa nestettä nousevat paistetun puolen läpi, on pihvi medium. Muista, että pihvi kypsyy hetken aikaa vielä lautasellakin. Nosta pihvit heti paiston jälkeen pannulta pois etteivät sitkisty. Ripottele pinnalle suolaa ja nosta päälle viipale maustevoita. Kaupan lime-ruohosipulivoi kävi esimerkiksi hyvin! Tarjoa heti.