Ainekset:
Leipäviipaleita
400 g naudan jauhelihaa
1 iso sipuli
Suolaa
Oreganoa
Pippurisekoitusta
Ketsuppia
Juustoa
Lämmitä uuni 225 asteeseen. Paista jauheliha ja pilkottu sipuli, mausta suolalla, pippurilla, oreganolla ja ketsupilla sopivaksi. Laita leivät uunipellille ja laita jokaiselle leivälle runsaasti täytettä. Päällystä juustoviipaleilla tai –raasteella ja paista uunissa (mielellään grillivastuksen alla) kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.
Teki mieli tehdä vähän tuhdimpia iltapalaleipiä, mutta jääkaapista löytyi vain juustoa. Niinpä sulatin pakkasesta jauhelihaa ja tein tällaisia leipiä. Hyviä olivat, heti lämpimänä syötyinä sekä seuraavana aamuna mikrossa lämmityksen jälkeen.
Kommentit