Ainekset:
400g broilerin fileesuikaleita
8 keitettyä, keskikokoista perunaa
¾ kurkkua
1 sipuli
½ hunajameloni
¾ pss aurajuustomurua
Kastike:
1 prk kermaviiliä
½ dl kevytmajoneesia
Reilusti sinappia
Valkopippuria
Ripaus sokeria
Paista kanapalat pannulla kypsiksi. Pilko muut ainekset ja laita ne aurajuuston kanssa isoon kulhoon. Sekoita kastikkeen aineet toisessa astiassa ja lisää salaatin joukkoon varovasti hämmennellen. Ripota päälle vielä auramurua koristeeksi.
Tätä syötiin meillä tässä hiljattain lämpimän ruoan sijaan ja hyvin saimme mahamme täyteen. Ulkonäkö oli epämääräisen mössömäinen, koska meiltä löytyneet perunat eivät olleet kiinteää lajiketta vaan vähän murenivat sekoitusvaiheessa. Se ei kuitenkaan vaikuttanut makuun; tämä oli hyvää!
Kommentit