763527.jpg

Ainekset:


400 g naudan jauhelihaa


4 valkosipulin kynttä


1 prk tomaattimurskaa


1-2 rkl kuivattua oreganoa


1-2 rkl kuivattua basilikaa


1 lihaliemikuutio


(Suolaa)


2 dl vettä


2 rkl maissitärkkelystä

Ruskista jauheliha korkealaitaisessa pannussa. Purista joukkoon valkosipulin kynnet. Lisää tomaattimurska sekä mausteet, anna kiehahtaa hetki. Laita kuivattuja yrttejä REILUSTI, sillä ne ovat olennaisin osa tämän kastikkeen makua. Sekoita maissitärkkelys kylmään veteen, lisää hämmennellen kastikkeen joukkoon ja anna vielä kiehahtaa. Tarjoa pastan kanssa.

Tämä ihana ja helppo kastike valmistuu nopeasti, pastan kiehuessa. Valkosipulin ja yrttien maku vie kielen mennessään! Tätä syödään meillä aina jonkin sortin spagetin, tällä kertaa Torinon täysjyvä-linguinen kanssa. Kerrassaan ihanaa!