1295018.jpg

Ainekset:


Reilu ½ pss tummaa pätkäspagettia


400 g jauhelihaa


1 iso sipuli


3 valkosipulin kynttä


500 g paseerattua tomaattia


1-2 lihaliemikuutiota


Reilusti oreganoa ja basilikaa


Mustapippuria


1 pss herne-maissi-paprikaa

Kiehauta pätkäspagettia vedessä muutama minuutti (ei kypsäksi). Ruskista korkealaitaisessa pannussa jauheliha ja kypsennä pilkotut sipulit. Lisää joukkoon tomaattisose, lihaliemikuutioita (sen mukaan miten suolaista ruoasta haluat), mausteet ja valutetut spagetit. Anna kiehua, kunnes spagetti on kypsää, lisää tarvittaessa mausteita. Sekoita herne-maissi-paprikat joukkoon ihan lopuksi, kuumenna mutta älä enää kypsennä jotta niissä säilyy maku ja värit.