Ainekset:
noin 400 g broilerin fileesuikaleita
1 pkt (170 g) pekonia
1-2 sipulia
3-4 valkosipulinkynttä
1 1/2 dl risottoriisiä
1/2 dl tomaattipyreetä
1 tl paprikajauhetta
1 tl currya
1 rkl sokeria
1/2 tl mustapippuria
5 dl vettä
1 1/2 lihaliemikuutiota
1 paprika
1/2 purjoa
1 ps (200 g) pakasteherneitä
1 ps (180 g) katkarapuja

Paista broilerisuikaleet pannulla ja siirrä syrjään. Pilko pekoni ja ruskista se suuressa padassa tai korkeareunaisessa pannussa. Lisää joukkoon sipulikuutiot, hienonnetut valkosipulinkynnet ja riisi, joka saa kuullottua läpikuultavaksi. Lisää tomaattipyree ja mausteet sekä lihaliemikuutiot. Kaada päälle vesi ja broilerisuikaleet. Hauduta kannen alla kunnes riisi on lähes kypsää, noin 15 minuuttia.

Suikaloi purjo sekä paprika ja lisää pataan. Hauduta vielä noin 5 minuuttia. Lisää lopuksi herneet ja katkaravut (halutessasi jätä pieni osa koristelua varten), kuumenna mutta älä enää keitä etteivät ravut sitkisty. Koristele sitruunalohkoilla ja katkaravuilla.

Tämä oli elämäni ensimmäinen paellakokeilu. Ohjeita löytyi internetistä joka lähtöön, joten muokkasin tarjonnasta tällaisen lopputuloksen ja hyvää oli.
----------------------------------------------------
Tämän postauksen myötä Kokeileva keittiö toivottaa kaikille kävijöilleen hyvän ruoan täyteistä vuodenvaihdetta ja ihanaa alkavaa vuotta!