535862.jpg

Ainekset:


8 kpl (2 pkt) pehmeän pippurisesti marinoituja broilerin ohuita fileepihvejä


1 pkt pekonia


Cheddarjuustoa


Cocktailtikkuja

Huuhtele broilerinfileistä marinadi pois. Leikkaa juustosta reilun kokoisia paloja. Aseta juusto fileen päälle ja kieritä pihvi rullaksi juuston ympärille. Sulje cocktailtikuilla. Kietaise toiseen suuntaan ympäri pekonisiivu joka estää juustoa valumasta sivuilta ulos. Ruskista pekonit rapeiksi kuumalla pannulla. Voit paistaa rullat kokonaan kypsiksi kannen alla pannulla tai asetella ne ruskistamisen jälkeen uunivuokaan ja paistaa 225 asteessa 20-30 minuuttia.

Viikonloppuna oli jälleen ruokavieraita meillä. Menu koostui tällä kertaa näiden broilerirullien lisäksi rosmariiniperunoista ja Kuusamosalaatista. Jälkiruoaksi tarjosin panna cottaa ja vadelmia. Ruoat olivat tosi hyviä ja helppoja tehdä. Silti kokonaisuus oli juhlava ja kaikin puolin erittäin onnistunut.